Wondverpleegkundigen

Een wondverpleegkundige is gespecialiseerd verpleegkundige. Naast de gewone verpleegkundige taken - verzorging, preventie, bevorderen gezondheid en het verlichten van lijden - staat de wondverpleegkundige garant voor excellente wondzorg vanuit de beste en nieuwste behandeltechnieken.

Wondzorg is een vorm van specialistische verpleging en kan volgens Wondzorg Arnhem e.o. uitsluitend gegeven worden door hoogopgeleide verpleegkundigen die na hun opleiding tot verpleegkundige een vervolgopleiding hebben gevolgd tot wondverpleegkundige, wondconsulent en/of  verpleegkundig specialist. Wij willen voor onze cliënten de last, die een wond met zich meebrengt, verlagen door gebruik te maken van de allernieuwste methoden en technieken.
 
Onze verpleegkundigen volgen daarom regelmatig bijscholing om volledig bij te blijven en u de beste zorg aan te kunnen bieden op maat van uw behoefte. Daarnaast bieden wij HBO verpleegkundigen de mogelijkheid om stage te lopen en werken wij in de regio samen met andere aanbieders om te kwaliteit van zorg te verbeteren.
 
HBO-verpleegkundigen en/of verpleegkundig specialisten die ook de opleiding tot wondverpleegkundige en/of wondconsulent en/of bandagist hebben gevolgd kunnen bij ons werken.

Gemiddeld cijfer:

8.6

Aanbevolen door:

99%

Aantal waarderingen:

481